Cikkek

Viharban csak az a fa marad állva, amelynek mélyek és erősek a gyökerei.

kommunikáció hiány
Sok embert megmentett már a szeretet
Viharban csak az a fa marad állva, amelynek mélyek és erősek a gyökerei.
De vigyázz! Az ember gyökerei nem a földben vannak, hanem fönt, az égben! A jövőjében. A te igazi gyökered nem az apukád, az anyukád, nem a család, amelyben születtél, nem is a föld, amelyen élsz, hanem az, ha tudod, KIÉRT és MIÉRT élsz! Ha van életcélod!
Ha szeretsz valakit, akiért érdemes élni: az a gyökered. Egy csodálatos pszichológus, aki lágerben élt évekig, azt tapasztalta, hogy nem azok menekültek meg, akik ki akartak mászni a bajból, hanem azok, akik hittek a jövőjükben. Ha van miért élned, túléled a bajokat. Ha van kiért élned, túléled a nehézségeidet.
A remény a legerősebb gyökér! És az, hogy valamit még tenned kell magaddal, másokkal! Ha hív egy belső hang: Állj föl! Szükségem van rád!
Sok embert megmentett a szeretet. És az, ha fölismerte élete értelmét. Az ilyen a viharban állva marad. Vagy elesik ugyan, de föláll! Biztos, hogy föláll, mert tartják fölülről a gyökerei! Egész biztosan tapasztaltad ezt már.
Most mondom ki az okát: az ember az égből ered. Föntről. Ezért állt föl valaha négykézlábról két lábra, mert vonzotta hazája, az Ég. Inogva, de fölállt.
Érezte, hogy amit a lelke keres, az nem lent van, hanem fönt.
Müller Péter
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és ülő emberek, , szöveg, amely így szól: „"A kommunikáció hiánya mindent tönkretesz,mert ahelyett hogy tudnád mit érez a másik, csak feltételezed."”
Tetszik

Hozzászólás
Megosztás

További cikkek