Mónika Mediátor - Pásztó,Budapest,Gyöngyös

Mónika Mediátor – Pásztó,Budapest,Gyöngyös

Huczekné Rétvári Mónika

Mediátor, tanító, tanár  – Igazságügyi Minisztérium országos közvetítői névjegyzékében a  nyilvántartási számom: T/003030

Vallom, hogy minden helyzetre van megoldás és minden helyzetet meg lehet oldani békésen. Ha egyedül nem megy, egy külső, független személy mindig sokat segít és olyan megoldásokra vezet, ami talán magunktól nem jutott eszünkbe.

14 évig tanítottam alsó, és felső tagozatos gyerekeket, ahol volt időm megismerni a kisebb, és nagyobb kamaszok lelkivilágát, ezernyi gondjaikat, problémáikat. A szülők és a pedagógus kollégáim vívódásaiba, konfliktusaiba is beleláttam. 24 éve vállalkozó vagyok, annak minden kínjával és örömével. kudarcával, és sikerével. 13 éve civil szervezet elnökeként a konfliktushelyzetek sokaságán mentünk keresztül.  Két felnőtt gyermekem felcseperedése, felnőtté válása is ezernyi kihívást, megoldandó élethelyzeteket teremtett. Én magam is az utam során nagyon komoly belső átalakuláson mentem keresztül, és megértettem, hogy egy jó párkapcsolathoz nagyon sok mindent meg kell tanulni és tenni. Most ezt a tudást szeretném átadni a hozzám fordulóknak.

Az Igazságügyi Minisztérium országos közvetítői névjegyzék mediátoraként a nálam kötött egyezségeket bármelyik bíróság, gyámügyi osztály elfogadja.

Egy kapcsolati válságon szinte mindenki átesik, viszont segítség nélkül gyakran egy olyan kapcsolat megszakítása mellett döntünk, ami még menthető lenne, de sajnos erre már akkor jövünk rá, amikor a helyzet visszafordíthatatlan. Vagy egy olyan kapcsolatot tartunk fent, ami már nem a boldogságunkat szolgálja.

Teljes titoktartás mellett biztosítom a legjobb megoldásra való rávezetést.

Segítek párkapcsolati és válási krízisekben, gyermekelhelyezésben, párkapcsolati problémákban, ha problémád van az anyósoddal, ha a pénz áll a boldogságod útjába, ha nem találod a párod,ha nem érzi jól magad a gyermeked az iskolában, óvodában, ha munkahelyi konfliktus gyötör, ha nem jössz ki a főnököddel . Amennyiben te is ilyen helyzetben vagy keress bizalommal.

Hiszem és vallom, hogy:
– minden helyzetre van megoldás
– ez nem bíróság, ez önkéntes választás
– hozzám nem mindenki jön, csak az aki jobbá akarja tenni az életét
– élni lehet boldogtalan kapcsolatban is, csak nem érdemes.

A tanácsom minden kedves Ügyfelemnek:
“ Kérdezz, hogy a válasz megérkezzen. Válaszolj, hogy a beszélgetés elkezdődjön. Várd a legjobbat, hogy a probléma megoldódjon. Szeress, mert a szeretet hidat épít a lehetetlennek tűnő dolgok megoldása felett.”     (A Te Mediátorod)

Mónika Mediátor